Bán, 2.595.000 EUR (~ 2.760.016 USD)


Amsteldijk Zuid 195, Amstelveen,

Loại bất động sản : tin biệt thự

Hình thức bất động sản : Châu Âu

Diện tích xây dựng : 3.767 ft² / 350 m²

Saleable Size : 3.767 ft² / 350 m²

Diện tích đất : 16.146 ft² / 1.500 m² Chuyển đổi diện tích đất

Phòng ngủ : 5

Phòng tắm : 3

Phòng tắm : N/A

MLS#: N/A


Mô tả bất động sản

Het luxe landhuis en het naastgelegen koetshuis, gelegen op een eigen perceel van bijna 1.500 m², hebben een prachtige ligging aan het doorgaande vaarwater van de Amstel. Aan de achterzijde heeft u een ongerept uitzicht over weilanden en water. Hier geniet u van de rust van het buitenleven, maar dan wel met alle geneugten van de stad binnen handbereik. In nog geen kwartier rijdt u, filevrij, naar Amsterdam. Het landhuis (2007) is in 2012 volledig gerenoveerd en verbouwd en voorzien van alle denkbare faciliteiten.

Begane grond
Via een ruime oprit, met aan het eind parkeerruimte voor meerdere auto's, bereikt u via een hardstenen trap de voordeur. In de ruime hal vindt u het gastentoilet met fontein.

De U-vormige woonkamer, met een klassieke open haard, biedt aan drie zijden een schitterend uitzicht. Vier dubbele openslaande deuren geven toegang tot de heerlijk beschutte veranda van ruim 40 m². Doordat de veranda, net als de woonkamer, op enige hoogte boven het maaiveld ligt, is ook hier het uitzicht fenomenaal. Buiten zijn overigens meerdere terrassen aangelegd. Op een tweede terras aan het water kunt u bij mooi weer de hele dag van de zon genieten. Een terras bij het koetshuis loopt door tot aan het water van een slootje.

De zeer fraaie handgemaakte woonkeuken is ruim en luxueus van opzet. Een "portazul" tegelvloer, licht eikenhouten keukenkastjes, een Belgisch hardstenen aanrechtblad. De apparatuur is grotendeels van Miele, met onder meer een espresso-/koffie-/cappuccino machine, een combi-magnetron/heteluchtoven, diepvries, nieuwe koelkast en een bordenwarmer. Een kookeiland met 7 pits Boretti gasfornuis, grillplaat, wokbrander en een grote oven maken het geheel af.

Souterrain
In het lichte souterrain, in feite een tuinverdieping, vindt u twee grote kamers. Daarvan wordt er nu één gebruikt als slaapkamer, de tweede als fitnessruimte. Tussen beide kamers is in een aparte ruimte een sauna ingebouwd. De mogelijkheid bestaat om extra slaapkamers te creëeren.
Op deze verdieping is ook een grote berging en een speciale wijnkamer met temperatuurbeheersing, beide direct bereikbaar vanuit de hal. Een grote badkamer met inloopdouche, bad, toilet en wastafel maken deze verdieping tot een ideaal gastenverblijf.

Eerste verdieping
Op deze ruime verdieping vindt u de "master suite" met aparte kleedkamer met daarin op maat gemaakte kasten voorzien van een vernuftig systeem om kleding binnen handbereik te brengen. In de badkamer een vrijstaand bad, inloopdouche en design wastafelmeubel. Apart toilet. De eveneens ruime tweede slaapkamer heeft een ingebouwde kastenwand.

Het Koetshuis
Het naast het hoofdgebouw gelegen koetshuis is momenteel in gebruik als kantoor-/werkkamer. U vindt hier tevens een moderne badkamer en, in de ruime entree, een toilet. De grote slaapkamer op de eerste verdieping kan als logeerkamer gebruikt worden. Ideaal voor gebruik als gastenverblijf.
hơn

Đăc điểm

vườn
đá dùng để cất nhà bàn
Nhà khách
gỗ cứng Ván sàn
In-Trang chủ Trung tâm thể dục
liên lạc trong hệ thống
Hệ thống an ninh
Không gian ngoài trời
nước phía trước

Phong cách sống

Chèo thuyền
Miền quê
Không gian xanh
Thành thị
Riêng tư
Ngoại ô
Mặt tiền sông
Amsteldijk Zuid 195, Amstelveen, Hà Lan,Amstelveen is a 3.767ft² Amstelveen luxury tin biệt thự listed bán 2.595.000 EUR. This high end Amstelveen tin biệt thự is comprised of 5 bedrooms and 3 baths. Find more luxury properties in Amstelveen or search for luxury properties bán in Amstelveen.